|
Çarşamba, 01 Ekim 2008 00:48 |

Takımımız Kasımpaşa’yı elinden kaçırıp, bir puana razı olmanın üzüntüsünü yaşarken, Teknik Direktör Reha Kapsal, iyi yolda olduklarını ve kendilerine gerekli sabrın gösterilmesi durumunda herkesin özlediği başarıların geleceğini söyledi. Ligde genç ve gelecek vadeden oyuncularla mücadele ettiklerinin birkez daha altını çizen Kapsal, “10.haftadan itibaren çıkış yakalayacağız. Her maç en az dokuz yeni futbolcuyla mücadele ediyoruz. Oturmuş bir kadroya sahip Kasımpaşa karşısındaki mücadelemizi rakibimiz bile tebrik etti. 19 yaşındaki golümüzü atan Ferhat ve Ozan'ın yerine 90 dakika görev yapan 18 yaşındaki Rıdvan'ın performansı ortada... Şu anda 5 maçta sadece bir yenilgi aldığımız unutulmamalı… Tüm takımı deneyimli oyunculardan kurup, kulübün geleceğini ipotek altına aldırabilirdim. Ama, bunu yapmayıp, aksine kulübün gelecekte satıp, para kazanabileceği oyunculara yöneldim. Ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. Sezon sonunda biliyorum ki, hamlelerimiz taktir bulacak…” dedi.<
CAMARA DÖNDÜ
Bu arada Kasımpaşa maçı öncesi ailesini özlediği gerekçesiyle teknik kadrodan izin alıp Fransa’ya giden Senegalli futbolcu Seni Camara, söz verdiği gibi öğlen saatlerinde İzmir’e gelip, akşam çalışmasına katıldı. Moralli olduğu gözlenen futbolcu, kendisine gösterilen anlayış nedeniyle teşekkür ederken, yeşil-kırmızılı yönetim, akşam antrenmanı öncesi tesislere gelerek, futbolcularla bayramlaştı.
|