| KARŞIYAKA'da Tenis Krizi |
|
|
|
| Perşembe, 25 Eylül 2008 14:16 | |||
Karşıyaka'da sular durulmuyor. Kulüp Doktoru Bülent Zeren'in ayrılmasından sonra yönetim Tenis Şube Başkanı Talat Dülge'yi görevinden aldı...Kulüp Doktoru Bülent Zeren'in şok bir kararla görevden ayrılmasından sonra şimdi de tenis şubesindeki gelişmeler Karşıyaka'nın gündemine oturdu. Başkan Akif Ersezgin, Tenis Şube Başkanı Talat Dülge'nin iki kez usulsüz işler yaptığı için ceza aldığını bu yüzden görevden yönetim kurulu kararıyla aldıklarını açıkladı. Ersezgin, "Kortları kiralayıp makbuz kesmemiş. Ayrıca şubenin kafeteryası sözleşme yapılmadan kiraya verilmiş" dedi. Ersezgin şöyle devam etti: "Üyelerin şikayeti üzerine vergi dairesinden gelen memurlar iki kez usulsüzlük cezası kesmiş. Ayrıca, 1 Kasım'daki Tenis Federasyonu seçimleri için 8 kişilik delegasyon ekibi oluşturup bunu federasyona yönetim kurulu onayı olmadan göndermiş, bizi hiçe saymış. Biz Dülge'nin 12 Ağustos'tan bu yana aldığımız kararı uygulamadan istifasını bekledik. Ancak kendisi bunu yapmayınca biz de yönetim kurulu olarak görevine son verdik." Dülge: "Başarıyı Çekemediler" Tenis Şube Başkanı Talat Dülge ise başarılı bir başkanlık dönemi geçirdiği için görevinden alındığını açıkladı. "Hesabını veremeyeceğim hiç birşey yapmadım" diyen Dülge sözlerine şöyle devam etti: "Kort kullanım ücreti olarak 3 YTL para alıyoruz. Bu küçük meblağlar için her seferinde makbuz kesmeyip toplu halde makbuz veriyoruz. Bu konu yüzünden maliye memurları geldi, bir usulsüzlük buldu ancak ceza kesmedi. Kulüpten bize fatura verilmediği gibi kısıtlı miktarda makbuz alabildik. Tenisi spor olarak görmeyen Başkan Akif Ersezgin, federasyon seçimlerinde delege olabilmek için bu tür kararlar aldı. Onun açıklayacağı bir şey varsa, benim de var. Hodri meydan diyorum.
Sık Kullanılanlara Ekle
Paylaş
Arkadaşına Yolla
Görüntülenme: 202 Yorumlar (0)
![]() Yorum Yaz
|