Skip to content
Salı, 06 Ocak 2009
Köseoğlu:"Borcumu Ödeyeceğim" PDF Yazdır E-posta
Pazar, 06 Temmuz 2008 01:13

Potada beş sezon aradan sonra Karşıyaka’ya dönmenin heyecanını yaşayan Hakan Köseoğlu, basketbol kariyerinde İzmir sayesinde önemli bir sayfa açtığını,  KSK’de yeniden zirveye çıkacağını söyledi. 2002-03’te formasını giydiği KSK’den 2003-04’te Tuborg Pilsener’e transfer olmasının ardından çok eleştiri aldığını hatırlatan 27 yaşındaki oyuncu, “O dönemde herkes para için ayrıldığımı düşünüyordu. Oysa ben camiadaki bazı huzursuzluklar yüzünden bırakmıştım. Şimdi Karşıyaka’ya gönül borcum var. Yeşil kırmızılı renklere gönül veren taraftarlara, tribün coşkusuna her zaman hayran oldum. Seyirciyle buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Teklifleri çevirdim

Darüşşafaka altyapısından yetişen, 2007’de Tofaş’ta 7.1 ortalama ile “asist kralı” olan, geçen sezon Antalya Kepez Belediyespor’da 30 maçta toplam 251 asistle yine zirveye çıkan Hakan Köseoğlu, “Bu sezon bir çok kulüpten teklif aldım. Aliağa Belediyespor ve Galatasaray istedi. Ancak, camiasını tanıdığım ve güzel günler geçirdiğim Karşıyaka daha ağır bastı. Tercihimi İzmir’den yana kullandım. Antrenörümüz Ayhan Kalyoncu gözetiminde, Kaf Kaf’ta başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak: Yenigün

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum Yaz
daralt | genişlet

security code
Lütfen güvenlik kodunu giriniz

busy
Pazar, 06 Temmuz 2008 01:16 tarihinde güncellendi

Gelecek Maç

Cmt, 10 Oca 2009 12:00 
BJK Cola Turka
BJK Cola Turka